Menu

Deelplan C - In verkoop

Twee-onder-één-kap woningen

In Landwaard worden zeer fraaie tweekappers gerealiseerd. De woningen hebben een moderne uitstraling met een landelijk accent en springen eruit door de rijke detaillering. Een parkeerplaats op eigen terrein zorgt voor de comfort die u kunt verwachten bij deze woningen. Daarbij is de ruime berging van ca. 22 m2 die aan de woning zit een groot pluspunt.

 

Er zijn twee type woningen ontwikkeld: Kastelein en Troubadour. Deze woningen bestaan uit drie woonlagen, maar verschillen qua oppervlak en indeling qua plattegrond van elkaar. Beide beschikken ze over een ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot de zonnige tuin. De royale (half) open keuken aan de voorzijde van de woning zorgt voor de ultieme woonbeleving. De 1e verdieping bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer en een tweede (apart) toilet. De zolder is vrij indeelbaar.

 

De woningen zijn op dit moment in verkoop. Mocht u vragen hebben over het project of heeft u interesse in een woning, dan kunt u contact opnemen met de Leeuw Makelaardij. Ze kunnen u vertellen of de woning waar u interesse in heeft nog beschikbaar is.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Klik op de afbeelding voor meer informatie